2030 Érd, Lőcsei út 4-8. 1.emelet
Telefon: +36 30 5702009
E-mail: iroda@legalservice.hu

Ezt a honlapot dr. Bódis-Gill Borbála, a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában (13-XII/1126. nyilvántartási számon nyilvántartási számon) bejegyzett ügyvéd üzemelteti. Készítésénél figyelembe vettük az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. tv-t és a Magyar Ügyvédi Kamara ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatását.

Az oldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. dr. Bódis-Gill Borbála ügyvéd nem vállal felelősségét azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban, vagy annak nem megfelelő működéséből következnek.

Amennyiben a honlapon feltüntetett e-mail címet használva személyes adatokat (pl. név, cím, e-mail cím, telefonszám, faxszám) ad meg, azokat dr. Bódis-Gill Borbála ügyvéd kezeli és archiválja. A felhasználók által megadott személyes adatokhoz csak dr. Bódis-Gill Borbála ügyvéd munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat harmadik személynek nem adunk át. Az adatszolgáltatás önkéntes. Kérésére dr. Bódis-Gill Borbála tájékoztatást ad a kezelt adatokról. A tájékoztatás postacímen és e-mail címen kérhető. Személyes adatok helyesbítése vagy törlése szintén ezen a címen kérhető.

Amennyiben az oldal működésével kapcsolatosan bármilyen észrevétele, panasza lenne, illetve amennyiben tudomása van róla, hogy az oldal bármely tartalma máshol jogosulatlanul megjelenik, úgy kérjük, hogy ezt elsődlegesen irodánk felé szíveskedjen jelezni!